Våra vänner – Konsthantverkarna

Som en liten butik som har det mesta som du kan tänka dig när det kommer till varor så är det viktigt att man också har de rätta samarbetsparterna för att göra verksamheten som smidigt och lönsam som möjligt. Det är genom samarbeten och affärer mellan företag som det är möjligt att skapa mervärde för båda företagen, och precis en sådan relation har vi till våra vänner på konsthantverkarna.nu.

De är ett företag som många gånger handlar från oss när de behöver inreda, designa eller bara fixa i största allmänhet, och det är något som vi verkligen uppskattar. Eftersom att de är en så stor och trogen kund hos oss så har vi gjort vad vi kan för att puffa för deras egen verksamhet till våra kunder. Det handlar helt enkelt om att ge mer till våra kunder, och visa dem att det finns möjligheter för dem att få utökade tjänster. Tjänster som vi själva vet är väldigt bra och håller en hög kvalitativ nivå.

Så om ni ser oss nämna Konsthantverkarna här på bloggen eller när du besöker oss i vår butik så är det inte så konstigt. Det är en av våra närmaste partners, och vi vågar nog påstå att om det inte hade varit för våra verksamheters gemensamma sak så hade det inte alls gått lika bra för någon av oss som det gör idag. Det betyder att vi har en beroendeställning till varandra, en ställning som vi absolut inte tycker är jobbig eller problematisk. Snarare är den fylld av glädje, vinster och utveckling.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *