Välkommen till bloggen

Varmt välkomna sak ni vara till en nystartad blogg för ett företag som har hållit på länge med affärsverksamhet. Bloggen skrivs, uppdateras och övervakas av oss som jobbar här på Stat & IL Detaljhandel, och vi ser det som en kanal för oss själva att berätta om oss, tipsa om människor och företag som vi har bra samarbeten med och skriva mest allmänt om sådant som händer här på företaget. Det kommer att bli intressant att se hur många som är intresserade av att följa oss.

Vi hoppas såklart att så många som möjligt finner ett intresse i att läsa bloggen som vi har. Vi har väl inte jättehöga ambitioner med vad det hela ska leda till, själva grunden till att bloggen ens existerar beror på att vi ville prova på och se hur det var. Det har ju inte gått oss förbi heller att det är på nätet man ska finnas idag om man verkligen vill se till att hålla sin verksamhet på tårna, och det är därför vi nu har tagit det här steget ut i cybervärlden där vi förhoppningsvis kan locka en eller två till vår lilla butik i Bromölla.

Det här kommer också bli en utmärkt plats för oss att lansera lite olika produkter som vi får in i sortimentet, eller tipsa er om sådana produkter och tjänster som finns på andra håll på nätet. Allt är ganska nytt för oss, så var medvetna om att vi kan behöva en startsträcka för att verkligen komma igång på allvar!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *