40-årspresent till Bosse

När man bor med skogen som närmsta granne är det lätt att hänga på sådant som händer i bygden, och det är framför allt lätt att bli intresserad av sådant som görs här. Eftersom att Bromölla kanske inte har jättemycket att erbjuda invånarna så får man helt enkelt nöja sig med det som finns att tillgå. Och många gånger är det också så att det räcker eller att det helt enkelt bubblar upp ett intresse som man inte visste att man hade. Så var det för Bosse här hos oss.

Alla andra som jobbar här är jägare, och håller den närmast som helig. När Bosse började så var han inte speciellt intresserad, men allt eftersom åren gick så ville ha veta mer och höra mer om hur det egentligen är att jaga. Nu har vi nått den nivån där han hänger med ut på jakten, visserligen inte med vapen i hand, men han sitter gärna med och lyssnar och lär sig. Det har gjort att han kunskapsmässigt redan är en meriterad jägare.

Dock vill vi kunna ge honom den där extra ingrediensen som vi andra uppskattar så mycket. Att bli en äkta del av jaktlaget och få vara med och jaga på riktigt. Därför har vi gjort så att han nu i 40-årspresent kommer att få sin jägarexamen betald av oss här på företaget, helt enkelt eftersom att vi vet att det kommer att uppskattas och att det kommer bli extra roligt att ha med sig Bosse ut i skogarna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *